+31(0)88 144 33 00 info@skysource.nl

Skysource Workspace

Met de Skysource Workspace wordt ingespeeld op de veranderende behoeften van bedrijven in het digitale tijdperk. De moderne werkplek is getransformeerd in een dynamisch ecosysteem dat gedijt op innovatie, flexibiliteit en connectiviteit. Onze missie is om u te helpen een gebruiksvriendelijke dienst te leveren die productiviteit bevordert, samenwerking verbetert en de toekomst van werk omarmt.

De moderne werkruimte draait om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. We bieden een reeks geavanceerde oplossingen die uw team in staat stelt om op hun best te presteren. Wij zorgen ervoor dat de Skysource Workspace in deze behoeften voorziet.

Samenwerking is de sleutel tot succes in het zakelijke landschap. Onze collaboratieve oplossingen zijn ontwikkeld om barrières te doorbreken en creativiteit en innovatie te bevorderen. Met de Skysource Workspace oplossing heeft u alle communicatietools in handen waarmee uw team moeiteloos kan samenwerken, ongeacht hun fysieke locatie.

De opkomst van locatie onafhankelijk werken heeft een verandering van de manier waarop we zakendoen teweeggebracht. De Skysource Workspace biedt een oplossing voor de unieke uitdagingen en kansen die hierbij komen kijken. Onze Skysource Workspace stelt uw organisatie in staat om verbonden, productief en betrokken te blijven. Met veilige Cloud gebaseerde oplossingen, virtuele vergaderruimten en diensten voor samenwerking op afstand, kunt u locatie onafhankelijk werken naadloos integreren in uw bedrijfsstrategie.

Oplossingen op maat voor uw bedrijf

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelen. Daarom bieden we werkplekoplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons team van experts zal nauw met u samenwerken om uw zakelijke vereisten te begrijpen en een Workspace te ontwerpen die de efficiëntie maximaliseert en samenwerking aanmoedigt.

Met de Skysource Workspace zetten we ons in om bedrijven te helpen gedijen in de moderne werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontgrendel het volledige potentieel dat we mogelijk maken met de Skysource Workspace.

 

Voordelen Skysource Workspace

  • Eén portaal voor SaaS-, hosted- & web applicaties
  • Eén keer inloggen voor al je applicaties (SSO)
  • Eén omgeving voor al je fileserver & SharePoint data
  • Eenvoudig in gebruik voor mensen met lage digitale vaardigheden
  • Optimaal samenwerken met integratie van bijv. Teams
  • Gerichte mededelingen en nieuws
  • Breng processen uit diverse applicaties samen met Micro Apps