+31(0)88 144 33 00 info@skysource.nl

Managed Services

In het snelle en zeer competitieve zakelijke landschap van vandaag moeten organisaties zich concentreren op hun kerncompetenties en er tegelijkertijd voor zorgen dat hun IT-infrastructuur en technologiesystemen optimaal presteren. Dat is waar onze Managed Services om de hoek komen kijken. We zijn een vertrouwde partner die zorgt voor uw IT-behoeften, zodat u zich kunt concentreren op uw dagelijkse activiteiten.

Onze Managed Services bieden een uitgebreide reeks IT-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke vereisten van uw bedrijf. Of u nu 24 uur per dag netwerkbewaking, proactief onderhoud, cloudmigratie, gegevensback-up en -herstel of cyberbeveiligingsoplossingen nodig heeft, ons team van hoogopgeleide professionals staat voor u klaar. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en best practices uit de branche om de stabiliteit, veiligheid en efficiëntie van uw IT-omgeving te waarborgen.

We bieden proactieve ondersteuning en 24/7 monitoring om problemen te identificeren en aan te pakken voordat ze uw activiteiten verstoren. Ons toegewijde team van experts bewaakt voortdurend uw systemen, lost mogelijke problemen op en houdt uw technologie up-to-date.

In het huidige digitale landschap staat databeveiliging voorop. Uiteraard zijn de relevante ISO-certificeringen en ook de NEN 7510 normering aanwezig. Onze Managed Services omvatten robuuste cyberbeveiligingsoplossingen die uw gevoelige informatie beschermen tegen continu veranderende bedreigingen. We passen geavanceerde beveiligingsmaatregelen toe, zoals firewalls, inbraakdetectiesystemen, regelmatige beoordelingen van kwetsbaarheden en training van medewerkers om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd blijven. Daarnaast bieden we back-up- en herstelservices om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen in het geval van een onvoorzien incident.

Voorspelbare kosten

Het intern beheren van de IT-infrastructuur kan een kostbare onderneming zijn. Onze Managed Services bieden een kosteneffectief alternatief door voorspelbare maandelijkse prijsmodellen aan te bieden. Met onze abonnementen met een vast tarief kunt u uw IT-uitgaven eenvoudig begroten zonder u zorgen te maken over onverwachte kosten.

Wanneer u kiest voor Skysource Managed Services, krijgt u een vertrouwde partner. We brengen uitgebreide branche-ervaring, technische expertise en een klantgerichte benadering mee. Ons team wordt een verlengstuk van uw organisatie en werkt nauw met u samen om doorlopende ondersteuning te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze uitgebreide oplossingen uw bedrijf kunnen ondersteunen.